zaterdag 29 december 2012

levenswijsheid


We kijken te vaak buiten ons voor onze identiteit en voor wat belangrijk is voor ons, terwijl in realiteit het diep binnenin ons al aanwezig is en eenvoudigweg wacht om ontdekt te worden. Hieronder valt zelfacceptatie, liefde, plezier, geluk, gezondheid, vrede, relaties, harmonie, voorspoed en overvloed. Als we onze mind zouden kunnen stoppen en stilmaken, zouden we op de perfecte plek zijn, in perfecte flow en gelukkig.

In plaats daarvan zijn we geconditioneerd om te doen, te rennen, te concurreren, te krijgen en dan hopelijk, als we genoeg krijgen, dan kunnen we gelukkig, in vrede en tevreden ‘zijn’. Onze programmering vanaf onze geboorte gaat over veel activiteiten ‘doen’, hard te werken, druk te blijven zodat we dingen kunnen vergaren. En er is ons geleerd dat als we dingen vergaren, dat dat ons succes en geluk zal brengen. Alleen als we het juiste merk kleren dragen, auto en horloge, een knappe partner en de perfecte kinderen hebben die naar de perfecte scholen gaan, kunnen we van ‘hebben’ naar ‘zijn’ wie we werkelijk zijn en werkelijk succes bereiken.

Andere filosofiën leren om de buitenwereld te negeren en om te focussen op de innerlijke wereld van onze gedachten, gevoelens en emoties. Zij leren dat de houding en overtuigingen die heilig voor ons zijn de ware creatoren zijn van onze externe realiteit. Dit is een totaal andere formule. Eerst moeten we leren de persoon te ‘zijn’ die we willen worden, leren om onszelf lief te hebben, te eren en te respecteren en comfortabel te zijn met wie we zijn. We moeten eerst een innerlijke energetische balans creëren, een innerlijk huwelijk aangaan, en pas als dit solide is zal dit ons toestaan om met gemak de belangrijke positieve dingen die we wensen naar ons toe te trekken.

Als we onzeker zijn, concurreren, onszelf bewijzen of ons best doen er goed uit te zien, duwen we letterlijk succes en geluk van ons af. We kunnen alleen voortdurend geluk, succes en overvloed in ons leven aantrekken in onze externe fysieke wereld als we eerst ontspannen en een rustige, vredige ruimte in onze innerlijke wereld creëren en volop onze positieve gedachten, gevoelens en emoties van succes, vrede, plezier en geluk.

‘Zijn’ vereist dat we een paar heel eenvoudige sleutels leren. De eerste is om volledig aanwezig te zijn in ons fysieke lichaam. De tweede is om onze energie te balanceren en alle aspecten van wie we zijn te omarmen. Dit gaat over compassie hebben voor onszelf en je polariteiten, je tegenstellingen, je uitdaging en zelfs onze schaduwkant warm welkom te heten, te genezen en er vrede mee te sluiten. Het gaat om meer te leren leven in acceptatie, compassie, balans, harmonie, in nieuwsgierigheid, in verwondering, en een open kinderlijke ontvankelijke vertrouwende staat. Dit is een staat van experimenteren, flexibiliteit en groei.

Een aantal polariteiten waarvoor we naar aarde zijn gekomen om die te helen, balanceren en intergreren zijn ondermeer: goed/slecht, waar/onwaar, licht/donker, man/vrouw, hogere zelf/innerlijke kind, spiritueel/materieel, liefde/haat, alle macht/geen macht, hoofd/hart, hebzucht/armoede, logica/intuitie, geven/ontvangen. We leren om Authentiek te zijn, Onafhankelijk, volop Aanwezig en om te leven volgens ons Interne Referentiekader. Hoe meer we ‘Eenheid’ omarmen, hoe meer we in de flow gaan, hoe gelukkiger, succesvoller en hoe makkelijker en gracieus ons leven zal zijn!

Voel je je moe, verward, gefrustreerd, ongeinspireerd, leeggezogen en kleiner worden? Zit je bedrijf in de put, ver beneden zijn capaciteit? Vraag je je af of je de juiste business partners hebt en het juiste team? Keldert je omzet en winst en drukken de financiele verplichtingen zwaar op je? Zou je al deze uitdagingen graag willen elimineren - NU?

De sleutel is om eerst jouw energieveld vrij te maken van blokkades en wakker te worden met de alomvattende wijsheid van ‘De Ultieme Ondernemer’ die in jou zit! Je weet al hoe dit te bereiken, perfect nog wel! Je bent het even vergeten en moet er weer aan herinnerd worden!

 De enige vraag is: ben je werkelijk klaar en bereid om een quantumsprong te maken in je business? Om je winsten te laten toenemen - om een betere lifestyle te adopteren? Om meer winst te maken - makkelijker en sneller - terwijl je minder werkt en meer vrije tijd hebt? Om PERFECTE FLOW te ervaren en om ALLE prachtige kado’s te hebben die je echt verdient?

Een deel van het proces is om je energieveld schoon te maken van blokkades, zelfsabotage patronen, beperkende overtuigingen en negatieve programmering. Vervolgens is het in balans brengen van de linker- en rechterhersenhelft (intellect en intuitie), hogere zelf en innerlijk kind, te aarden maar ook verbonden te blijven met de Bron, het verbinden van hoofd en hart en veel en veel meer. Stel je voor hoe anders je leven zal zijn als je een overvloed aan moed bezit, vertrouwen, iedere dag sterke positieve energie, terwijl je mentale, fysieke, emotionele en spirituele energien vrij stromen en op een lijn liggen. Als jouw intuitie je ondersteunt en je intellect versterkt.

Michael Bradford


Geen opmerkingen:

Een reactie posten