maandag 18 maart 2013

Levenswijsheid

“Stress en spanning blokkeren de Ki-stroom.”

Van nature wil Ki stromen en in contact staan met het universum. Jammer genoeg wordt onder invloed van stress en spanning de Ki-stroom bij velen geblokkeerd. Doordat de Ki-energie geblokkeerd is, voelen mensen zich onbegrepen, lusteloos en ongelukkig. Bij langdurige blokkades ontstaan gezondheidsklachten.
Aan stress is in onze hectische wereld helaas niet te ontkomen. We moeten dus leren om op een goede manier met deze stress om te gaan.

Wat kun je zelf doen om die bruisende Ki weer in jezelf te laten stromen?
Je kunt je eigen Ki-stroom eenvoudig versterken door te visualiseren dat er Ki uit je lichaam stroomt. Uit je handen, voeten en hoofd stroomt Ki terug het universum in. Zo ontstaat er een continue stroom van Ki in je lichaam. Via je Ki-punt komt de Ki je lichaam in en door je handen, voeten en hoofd verlaat Ki het lichaam weer. Zie deze Ki-stroom in gedachte voor je. Onze geest is zo sterk dat het dan ook werkelijk gebeurt. De Ki begint te stromen!
Visualiseer dat er een actieve Ki-stroom door je lichaam gaat. Zo eenvoudig is het om de actieve Ki-stroom van binnen op gang te krijgen.
(Citaat uit het boek Ki van Hans Peter Roel)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten