donderdag 24 november 2011

levenswijsheid

Basisvaardigheden voor een goed leven :


Goed met je gevoel omgaan door in staat te zijn je gevoel af te stemmen op wat gepast is gegeven een bepaalde situatie. Meestal betekent dat je goed voelen, maar soms ook niet.

Nare beelden van vroeger en zorgen over de toekomst neutraliseren en vervangen met een voorstelling van zaken waarbij je je goed voelt, ontspant en waarvan je vertrouwen in de toekomst van krijgt.

Negatieve gedachten stoppen en vervangen door positieve gedachten waarmee je in je kracht komt te staan, rust in je hoofd krijgt en plezier in je leven krijgt.

Zodanig communiceren dat je precies je punt kan maken en tegelijkertijd het hoort als mensen onbedoeld zaken weglaten. Plus het vermogen om dan elegant de benodigde informatie boven tafel te krijgen.

Zodanig communiceren dat je in staat bent om mensen op een positieve manier te beīnvloeden zodat zij gemotiveerd en geīnspireerd door je raken.

Het vormen van een positiever zelfbeeld dat je in staat stelt om van jezelf te houden, jezelf de vrijheid te geven en jezelf toestemming te geven om van het leven te mogen genieten.

Genoeg grip hebben op hoe je brein met tijd omgaat zodat je in staat bent je eigen tijd te managen, maar tegelijkertijd ook je onbewustzijn programmeert voor succes zodat je op een ontspannen en plezierige manier je doelen bereikt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten